NYÁRI PROGRAMOK

SZÍNES PROGRAMOKKAL VÁRLAK IDÉN IS!

napraf2

A nyári programokat az önismeret jegyében tervezem.

Lesz olyan nap, melyben a párkapcsolat lesz a fókuszban, lesz olyan nap, mikor egy kicsit más nézőpontból láthatsz magadra, és lesz olyan nap is, mikor segíthetek, hogyan érd el a céljaidat, vagy változtass egy olyan dolgon, amire már nincs szükséged.

A programokat gyakorlat centrikusan állítom össze, melyhez társul majd elméleti háttér is. Abban hiszek, hogy amit megtapasztalsz, az tud a legjobban segíteni, a legtöbbet adni, emellett az elméleti háttér a későbbiekben még támogathat a mélyebb szintű megértéshez.

KAPCSOLAT – NAP

Ezen a napon mélyebb rálátást kaphatsz főbb kapcsolataidra, melyek foglalkoztatnak, és amiket harmonizálni szeretnél. Különböző gyakorlatok segítségével előhívjuk a tudat alattidban tárolt információkat is, melyek valójában meghatározzák hogyan is éled meg, gondolsz, érzel az adott kapcsolatodban. Főbb, használt módszerek és rendszerek: NLP, családi rend, rajzelemzés.

Ezen a napon te lehetsz a főszereplő, leteheted a téged nem szolgáló régi, elavult viselkedési mintákat, és könnyedén alakíthatod kapcsolataidat. Hogyan?

SZÁMSORS – OLÁS

Születési számaink sokféle oldalról tudnak bennünket erősíteni. Mint minden, a mai világban, számaink is duálisan működnek, hatnak ránk. Pl. az 1-es magában hordozza a túlzott önzőséget, de egyben a túlzott alárendelődést is, és a kettő közötti összes átmenetet.

Te, vajon hogyan éled meg számaidat?  Kihasználod a számaidban rejlő erőforrásaidat? Támaszkodsz rájuk? Tudod, hogy miben tudnak neked segíteni? Tudtad, hogy azt a minőséget is beépítheted, ami épp nincs benne a születési számaidban? Ezt csináljuk ma.

JÁTSZMÁK NÉLKÜL JÁTÉKOSAN

Mindannyiunkat 3 én állapot jellemez: Gyermeki; Felnőtt; Szülői. Ezeket az én állapotokat is megélhetjük pozitívan, és negatívan is. Lehet szülői énünk gondoskodó vagy kritikus, gyermeki énünk szabad vagy alkalmazkodó. Felnőtt énünket a racionalitás jellemzi.

Folyamatosan kommunikálunk, így játszunk egymással. Ezen a napon megismerkedhetsz a fő jellemző én állapotokkal, mi jellemzi őket, benned hogyan vannak jelen, miről ismerheted fel őket. Segíthetek könnyebben eligazodni az élet nagy játszmáiban, hogy ezen túl elkerülhesd a játszmákat, és játékosan kommunikálhassHogyan?

NYERTES A SORSKÖNYVEM?!

Sorskönyünket óvodás korunk legvégére megírjuk, és utána egész életünkben ennek beteljesítésén “fáradozunk. Talán hihetetlen, de így van! Mindannyian így éljük életünket, ez a tudat alatti program az, mely kihatással van minden tettünkre, és emiatt eredményeinkre.

Mikor érdemes eljönnöd? Ha úgy érzed nem olyan az életed, amilyet szeretnél, a siker valahogy elkerül, vagy csak néha bukkan fel az életedben. Ha úgy gondolod, nem a nyertes forgatókönyv szerint működsz. Ha az életed egy területe valahogy nem igazán sikeres, és már sok dolgot kipróbáltál, de valahogy nem akar változni. Hogyan tudsz változtatni?

NEVÜNKBEN A MEGOLDÁS

Nevünk három szinten üzenhet nekünk: személyiség szinten, lélek szinten, és mikor ez a kettő megvalósul. Segíthetnek, hogy könnyedén eligazodhass a hétköznapokban.

A nevünkben lévő betűk kapcsolódnak egy-egy számhoz, melyek, mint a születési számaink sokféle oldalról tudnak bennünket erősíteni. Mint minden, a mai világban, számaink is duálisan működnek, hatnak ránk. Pl. az 1-es magában hordozza a túlzott önzőséget, de egyben a túlzott alárendelődést is, és a kettő közötti összes átmenetet.

Te, vajon hogyan éled meg a számaidban rejlő erőforrásaidat? Támaszkodsz rájuk? Tudod, hogy miben tudnak neked segíteni? Tudtad, hogy azt a minőséget is beépítheted, ami épp nincs benne a születési számaidban?

Számaink képesek üzenni nekünk, személyiség és lelki szinten is. Segíthetnek abban is, hogy mi a “feladatod”, miért születtél, mely az a hivatás, melyben jól érezheted magad.

Ezen a napon megismerkedhetsz a nevedben rejlő számaid fő minőségeivel, ráláthatsz, ezek hogyan működnek benned, és irányítanak a mindennapokban. Mit csinálunk ma?

Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem, Budapest XIII. ker. Váci út 4. 2. em. 5. 82-es kapucsengő

Részvételi díj: 10.000Ft/fő, gyermekek 15-18 év ingyenesen jöhetnek egy-egy felnőtt részvételével, az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak 7000Ft/fő.

Jelentkezés: Erőss Anna, email: eross.panna@gmail.com, tel: 0620/915-4469

2017.06.19.

Erőss Anna Önismereti tréner, lélek és családi rend mediátor

 

 

 

NYÁRI PROGRAMOK” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s