EZ IS ÉN

MIT ADHATOK MÉG?

 

Önismereti utazásodat kiegészítheted egy másik módszerrel a családállítással. Ez a módszer abban segíthet, az, amit tudatosan nem tudsz megoldani, és a probléma hátterében a családi rendszeredben fennálló kibillenés áll. Ez a módszer különlegessége, hogy képes visszamenőleg is oldani blokkokat, helyreállítani a kibillent energiákat. A z állítási folyamat közben felszínre emeli a családi rendszerben tárolt infomációkat, mely tudatosítása elindíthat egy megértési folyamatot. Ahogy ezek az új információk beépülnek, integrálódnak, már ezzel az új szemlélettel közelítve tudjuk az életünket tovább folytatni. Persze a tartós hatáshoz te is kellesz majd. :))

Szerencsés vagyok, jó értelemben vett átlagos családom van, szeretjük egymást. Az értékrendjeink a generációs különbségnek köszönhetően persze eltérőek, ami azért okoz alkalmasint feszültséget. Persze bennem is meg volt gyerekként, hogy a szüleim nem teljesen az elvárásaimnak megfelelően működtek. 2012-ben volt az első családállításom, érdekes volt rálátni, hogy egy dédszülői viselkedés, milyen hatással lehet az életemre. Ami a legmeghatározóbb volt a számomra, akkor ott megért bennem, hogy nem akarom, hogy a szüleim mások legyenek, úgy jók, ahogy vannak. Ez nem azt jelenti, hogy azóta mindig minden rózsaszín, azt jelenti, hogy megszüntek az elvárásaim velük szemben, aminek köszönhetően közelebb tudtunk egymáshoz kerülni. Amikor együtt vagyunk  egy fesztelenebb légkörben tudjuk a közös időt eltölteni, mert nem akarjuk egymást megjavítani, ez hosszútávon nagyon kellemes dolog. 🙂 A további saját állításaim sok megértést adtak, többek között, miért volt indokolatlan félelem bennem az anyagiakkal kapcsolatban, miért nem engedtem meg azt a gyermeki felhőtlenséget, amivel az élet jó dolgait befogadjuk, és megéljük, hogy miért fontos számomra az empátia.

A kezdetek, ahol én is tudatosan elindultam az önismereti utazásomon, és ami még a mai napig is tart, hiszen az élet maga a fejlődés, a kiteljesedés. Minél jobban ismerem magam, annál kiegyensúlyozottabb vagyok, és annál jobban felismerhetem, mi az, amivel aktuálisan dolgom van, mi az amivel nem csak érdemes, de adott esetben erősen ajánlott foglalkoznom.

2020. április 30.