MegÉRTÉS RENDelés

HOGYAN INDULHATSZ

A “MegÉRTÉS RENDelés” egy folyamat, melyben te vagy a főszereplő. Miközben elmondod mire keresel megoldást, és megbeszéljük ennek mi lehet a hátterében, azalatt sokszor már maga a beszélgetés beindítja a változási – gyógyító folyamatot, melyet a különböző gyakorlatokkal támogathatunk.

Montage of a pretty color isolated eye with the world continents.

A legtöbben, mikor a megoldást keresik, először a múltban keresgélnek, ott próbálják megtalálni a miérteket. Úgy hiszik, ha tudják az okot, akkor könnyebb változtatni. Ez sajnos a legtöbbször nem hozza meg a várva várt eredményt. Épp ezért a foglalkozások során főleg a jeleneddel, és a jövőddel foglalkozunk, erre helyezzük a hangsúlyt.

A REND-elés során megismerkedhetsz saját rendszereddel, az alap dinamikáiddal, azokkal a hozott energiákkal, amik segíthetnek, hogy megvalósíthasd önmagad, elérhesd céljaidat, életed harmonikussá válhasson, te pedig kerek egésszé.

A folyamatban te vagy a kulcs, aki a gyakorlatokat végzi, melyhez kizárólag a nyitottságodra, és aktív részvételedre van szükség. A különböző módszerek (Bach virág terápia, számszimbolika, NLP, művészet- és rajzterápia) használatával tudatosan foglalkozunk a megértési folyamattal. Legtöbbször már nagyon hamar kiderül, hogy alapvető családi rendszerünk sem működik  megfelelően, ezt a család- és rendszerállítás segítségével tudjuk megoldani – bővebb információ a családállításról -, ami szintén a megértési folyamatodat támogathatja.

A foglalkozás óradíja 8000Ft/ alkalom, időtartama kb. 1 óra. Omniverzum Szabadegyetem diákjai és közvetlen családtagjai számára 6000Ft/alkalom.

A REND-elésre jelentkezni Erőss Anna Lélekmediátor, önismereti trénernél telefonon: 0620/915-4469, vagy emailen: eross.panna@gmail.com,