PATENT VAGYOK?!

Hogyan, miért?

Több éve foglalkozom önismerettel, és mindig ámulatba ejt, mennyire sokszínűek vagyunk. Emellett alapvetően nagyon is hasonló problémáink vannak, melyekre megoldásokat szeretnénk találni.

rozsa_kicsi

“Olyan kis patent vagy!” – mondta nekem egy kedves ismerős, mikor kiegyensúlyozottnak, harmonikusnak látott, amikor felszabadultan, hittel és meggyőződéssel meséltem neki terveimről, vagy ahogyan látom a világot. Valahogy így kezdődött… 🙂

Az elmúlt években elég sok személyiségfejlesztő módszerrel ismerkedhettem meg, és tapasztalhattam, milyen változásokat képes elérni. Ebből a kedvenceim:

  • az NLP (neuro – lingvisztikus – programozás), mellyel nagyon egyszerűen és gyorsan tudjuk régi, elavult mintáinkat újra, és olyanra cserélni, ami támogat, és amiért nagyon szeretem, hogy azonnali eredményt tud hozni
  • a családi rend, családállítás – ez a módszer és már csak maga a családi rend ismerete képes helyére rakni a hiányzó darabokat a puzzle-ből, és ezáltal megkaphatjuk mindazt, amire szükségünk van, és amit tudatosan nem tudunk beépíteni életünkbe, bővebb információt itt találsz
  • a Bach virágterápia, mely 38 virágminőségen keresztül segít felfedezni, hogy egy-egy viselkedés és reakció hátterében mi áll valójában

Ezen kívül, amiket az önismereti utazásban többek között még használni szoktam: számszimbolika, színterápia, rajzelemzés, Maja asztrológia.

Mialatt olvastad ezeket a sorokat, kíváncsi lehettél, vajon, hogyan működhet nálad?! Amikor már úgy érzed, készen állsz erre az utazásra, megbeszélhetünk akár most is egy időpontot.

Önismereti tanácsadás óradíja: 7000Ft/alkalom, az Omniverzum Szabadegyetem diákjai és közvetlen családtagjai számára 5000Ft/alkalom.

Coaching – életvezetés óradíja: 10.000Ft/alkalom, az Omniverzum Szabadegyetem diákjai és közvetlen családtagjai számára 7000Ft/alkalom.

Jelentkezni tudsz a 0620/915-4469-es telefonszámon, vagy az eross.panna@gmail.com weboldalon.

Erőss Anna önismereti tréner – lélek és családrend mediátor