VISSZAJELZÉSEITEK

coaching-personal-pic

“Drága Anna!

Már a családállításokkal is sok elakadásomat segítettél feloldani, viszont ez a mostani coaching rengeteg olyan belső programomra világított rá, amik erősen visszafogtak az életben. Önbizalomhiánnyal fordultam hozzád, mert úgy tekintettem magamra, mint egy alamuszi-nyuszira, ám a beszélgetéseink rávilágítottak arra, hogy nagyon nagy erő és határozottság van bennem, csak a túlzott ”szófogadásom” miatt, ezt eddig nem mertem megmutatni. Ebből kifolyólag az élet több területén is elakadásokat éltem meg. Viszont már érzem a hatást. Egyre jobban merem magam felvállalni, és mindezt egyre nagyobb örömmel élem meg.
Köszönöm a munkád, és köszönöm a szavaid! Szeretettel ölellek! Xénia”

2020. május 13.

Egy visszajelzés sohasem késő. 🙂 Körülbelül 3 évvel ezelőtt járt hozzám egy fiatal lány. Konkrétan abban kért segítséget, hogy a vizsgáján jól helyt tudjon állni, magabiztosan tudjon fellépni, és hogy az önbizalma nőjön. 4-5 alkalommal találkoztunk a vizsgáig, és főként NLP-s gyakorlatokkal dolgoztunk. Ugyan ő két éve írta ezt nekem, de valamiért csak most ért el hozzám . 🙂

“Kedves Anna!

Már nagyon régen nem beszéltünk, és sok újdonság történt velem, amit szeretnék veled megosztani!
Először is még egyszer köszönöm a segítséget, amit nyújtottál nekem! … Az egyetemi tanulmányaimat ugyanúgy jó eredményekkel folytatom, emellett pedig ugyanúgy járok énekelni és készülök a felsőfokú nyelvvizsgára.
Úgy érzem, hogy megléptem egy lelki érettség/ felkészültség fokot, hogy nem akarok másnak bizonyítani,csak magamnak megfelelni. A sorsnak, vagy ,hogy az élet látta, hogy elkezdtem megérni… Úgy érzem, hogy az ezzel kapcsolatos tervek felé sodor az élet.
Úgy érzem, habár mondtad, hogy kb. 30%-ot tudtunk a tudatalattimból megpiszkálni, így is hatalmasat segítettél, ami most kamatozik. Természetesen voltak, hogy meginogtak a dolgok, de mintha helyreállt volna minden,már egy jó ideje.Azóta már önmagamat is sokkal jobban szeretem, és érzem, hogy a sors ezt a feladatot szánta nekem, remélem a jövőben sem gondolja meg magát. 🙂
Köszönöm neked még egyszer és remélem még találkozunk és ha úgy adódik, rögtön fordulok hozzád!”

2016.10.02.